marți, 27 octombrie 2009

Supa de surimi

Am descoperit surimi acum vreo 5 ani. Sunt echivalentul parizerului de crab. Foarte buni, cel putin in salate. Eu oricum ii mananc fara nimic, doar decongelati rapid in microunde.Nu sunt cea mai fericita alegere de mancare "sanatoasa" dar din cand in cand imi vine asa cate o pofta si mananc cate o punga de 250 gr. Ii gasiti la supermarket la sectiunea peste congelat alaturi de fish fingers.
Reteta e foarte rapida si usoara: 6 bucati surimi, o jumatate de morcov, cam 50 gr castrevete verde, ceva ceapa verde, un ardel iute, otet, sos de soia, o lingura ulei, 50 gr taietei cu ou, condimente iuti, sau orice altceva ce va place HOT!. Toate se taie fideluta. Se fierb rapid aproximatix 15 minute la foc mare. Se condimenteaza cat mai iute si se toarna peste taietei. Se lasa aproximativ 5 minute si se serveste fierbinte. IMPORTANT: supa trebuie sa fie fierbine si foarte condimentata!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search