miercuri, 30 decembrie 2009

Piftele din piept de pui

La orice aperitiv merg piftelele. Pentu cei mai sclifositi dintre noi recomand piftelele din piept de pui. Nu sunt atat de grase ca cele de porc. Pentru aceasta avem nevoie de:
- un piept si jumatate de pui
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 cartofi medii
- 2 oua
- zarzavat: patrunjel si marar
- pesmet cat pentru consistenta (poate fi inlocuit de faina de grau)
- condimente: sare, piper, boia de ardei, ierburi aromate uscate, etc.
Preparare: se dau prin masina de tocat carne toate ingredientele care apoi se incorporeaza intr-un vas. Se lasa la frigider pentru cel putin o ora. Se formeaza piftelele cu mana si se prajesc in ulei incins. Zdravene...






2 comentarii:

  1. Sunt foarte gustoase si sanatoase.Eu am facut de Craciun pentru parintii mei sarmalute din piept de pui cu vitel si au iesit o grozavie.
    Sarbatori de iarna cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noul an sa fie spumos, frumos si fericit!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search