sâmbătă, 28 aprilie 2012

Supa verde

Cat inca mai este leurda pe piata, o folosesc ori de cate ori am ocazia.
Supa verde este o supa verde de leurda cu fasole verde pastai, praz, fenicul si patrunjel.
Reteta foarte simpla si gustoasa, bogata in vitamine si satioasa.
Sa vedem ingredientele:
- 300 gr fasole verde pastai congelata sau proaspata
- 2 legaturi mari de leurda
- 50 gr fenicul
- 100 gr praz
- 50 gr smantana
- boia de ardei dulce, marar uscat sau proaspat si putin praf de chili
- sare si piper dupa gust
Pregatire:
1. se slapa, se curata si se taie in bucati verdeturile
2. se fierb pentru 15-20 de minute
3. se dau toate prin blender
4. se condimenteaza dupa gust
5. se servesc cu bucatele de crutoane de panie
Gata!
Recomand, un gust foarte bun, cremos, usturoiat si puntin picant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search