marți, 30 martie 2010

Copanele la cuptor

Inca o reteta simpla si fara complicatii.
Copanele la cuptor in bait de vin cu zahar brun.
Cerinte:
- 1 kg copanele de pui curatate si spalate
- 2 catei de usturoi
- usturoi granulat
- cimbru uscat
- ghimbir praf
- ienibahar macinat
- boia de ardei sulce
- busuioc uscat
- sare
- piper
- otet balsamic
- chili sos
- sos de soia
- ulei de masline
- coaja rasa de la o lamaie
- 2 linguri mari de zahar brun
- 300 ml vin rosu
In baitul resultat din combinarea ingredientelor puneti copanelele peste noapte. Le puneti la cuptor in bait si te tineti timp de o ora.
Se servesc cu piure de cartofi si salata sau muraturi.




4 comentarii:

  1. MMMMM...ce frirpturica!!! buna trebuie sa mai fie!ciao!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatoarea Sfinta a Invierii Domnului sa va aduca sanatate,belsug si bucurii,iar lumina din noaptea sfinta sa va calauzeasca pasii pe parcursul vietii.
    HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Gabriela,
    Iti multumesc pentru apreciere.
    Sa ai o zi frumoasa!
    Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lili,
    Si tie iti doresc numai liniste, sanatate si fericire.
    Te salut cu caldura!
    Lop

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search