joi, 4 martie 2010

Supa bogata de legume

Legumele sunt foarte gustoase si hranitoare. Nu este nici o leguma care sa nu-mi placa, mai degraba as putea sa spun ca sunt multe feluri de carne care nu-mi plac. De accea fac destul de des supe sau ciorbe de legume...n-am reteta, inventez...
- o ceapa mica taiata marunt
- 3 catei de usturoi taiati marunt
- 4 rosii in sos tomat
- o jumatate de ardei gras taiat cuburi
- 100 gr morcov
- 50 gr varza alba taita marunt
- 5 buc varza de Brussels
- o jumatate mica de sfecla rosie taiata cuburi
- 100 gr telina si pastarnac taiat cuburi
- 50 gr mazare congelata
- o bucata de ghimbir ras
- cascaval
- ulei de masline
- piper
Se caleste ceapa si usturoiul si de adauga pe rand restul de legume. Se adauga 3 litri apa si se fierb 30-40 minute. Se adauga piper macinat si se rade cascaval deasupra. Va salut!






2 comentarii:

  1. Foarte buna............si daca eliminam cascavalul poate fi o supa delicioasa de post.
    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Maria, ai dreptate, fara carcaval este o delicatesa de post, in viziunea mea, cel putin.
    Te salut cu prietenie. Lop

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search