vineri, 18 decembrie 2009

Paste scoici cu scoici si ciuperci

Pastele sunt mancaruri foarte rapide care merg in foarte mule combinatii, si care satisfac gusturi destul de pretentioase. De la pastele simple cu ulei de masline sau cu sos de rosii, la pastele vegetale cu legume, salate de paste, supe de paste, paste cu branza si oua, paste cu peste si fructe de mare si paste cu carne, pastele sunt exceptionale. Reteta de astazi: paste scoici cu scoici si ciuperci. Necesar: 150 gr fructe de mare (eu am avut ceva carne de scoici si cativa creveti), 350 gr ciuperci, 150 gr paste scoici, 70 gr mozzarela, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sos de peste, condimente, 3 linguri ulei, 50 gr frisca lichida. Se calesc fructele de mare in ulei, se adauga sosul de soia si cel de peste. Se calesc 3 minute dupa care se adauga ciupercile taiate marunt. Se stir-uesc aprox. 10 min dupa care se adauga frisca. Se fierb pastele in apa clocotita cu sare aprox 6 min. Se amesteca pastele cu mozzarela taiata cuburi, cu ciupercile si cu carnea de scoici. Se servesc fierbinti. Ciao!









3 comentarii:

  1. DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un premiu frumos te asteapta la mine pe blog.Sarbatori fericite!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru premii. Faptul ca v-ati gandit si la mine imi face deosebita placere. Si voi sa aveti sarbatori fericite si numai bucurii. Va pup! Lop

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search