sâmbătă, 17 septembrie 2011

Copanele cu ciuperci si smantana

No introduction just food...
Pentru 4-5 portii:
- 8 copanele de pui spalate si curatate
- 800 gr ciuperci
- o ceapa
- 800 ml smantana
- 5-6 linguri de ulei
- sare si piper
Nu am vacut poza de asamplu inainte, asa ca trebuie sa va inchipuiti:
1. se fierb copanelele timp de 20-30 minute
2. dupa fierbere prajiti copanelele in 5 linguri de ulei, la foc mic, pana se rumenesc
3. seaparat caliti ceapa intr-o lingura de ulei
4. spalati, curatati si taiati felii ciupercile
5. adaugati ciupercile peste caeapa calita si le gatiti timp de 15-20 minute, in sucul propriu, pana la rumenire
6. peste ciupercile gatite adaugati smantana si amestecati timp de jumatate de minute
7. adaugati copanelele prajite si scurse de ulei
8. mai gatiti timp de 1 minute si condimentati, dupa gust
Serviti cu mamaliga!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search