joi, 10 mai 2012

Fusilli cu branza

Pastele cu branza sunt preferatele mele. Ori de cate ori am ocazia, ma delectez cu orice tip de paste in aproape orice combinatie de branzeturi.
Pentru reteta de astazi:
- 75 gr Gorgonzola
- 75 gr Gourda
- 75 gr Telemea de vaca
- 100 gr branza moale cu mucegai rosu
- 50 gr unt
- 150 ml smantana
- 250 ml lapte
- o legatura de patrunjel
- 250 gr fusilli
1. se pun pastele la fiert cu un praf de sare pentru 10 minute
2. in untul topit punem gorgonzola si  branza moale cu mucegai rosu  si te topim usor
3. se adauga samntana, laptele si se gateste pentru 1-2 minute
4. se adauga gourda data prin razatoare, telemeaua si patrunjelul tocat
5. se ameste toate si se rastoarna peste pastele fierte partial si scurse de apa
6. se amesteca toate ingredientele intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor pentru 15-20 de minte la treapta 3 de caldura
Se servesc calde!
Extraordinare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search