marți, 1 mai 2012

Paste din grau dur cu ton afumat si gorgonzola

Tonul afumat si gorgonzola combinate imi plac extrem!
Reteta de astazi: paste din grau dur cu ton afumat si gorgonzola
Pentru doua persoane:
- 300 gr paste din grau dur
- 50 gr ton afumat
- o portie de gorgonzola (150 gr)
- 50 gr smantana lichida
- 30 gr unt
- o mana de patrunjel
- 50 gr telemea  sau cascaval
- sare si piper
Sa vedem prepararea:
1. toate ingredientele de spala, daca e cazul, si se taie marunt
2. in untul topit se adauga ingrediuentele excluzand smantana
3. dupa 2-3 minute se adauga samntana
4. separat se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe ambalaj
5. se condimenteaza sosul si se opreste flacara
6. dupa fierberea pastelor se scurg de apa si se pun intr-un bol mare
7. se toarna sosul de paste peste paste
8. se servesc calde
Pofta buna!
Extraordinar de simplu si de gustos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search