marți, 2 martie 2010

Pui cu avocado si lapte de cocos pe pat de cus cus

Din seria atractiei mele pentru pieptul de pui si mancarurile orientale, zilele trecute am gatit: piept de pui cu avocado si lapte de cocos cu garnitura de cus cus.
- un piept de pui mediu, curatat si taiat fasii
- fasii de telina, morcov, varza si orice alte legume va plac
- un avocado taiat cuburi
- 200 gr ciuperci congelate sau natur
- 200 ml lapte de cocos
- 30 gr seminte susan
- 3 linguri ulei de masline
- un buc mare de unt
- condimente asiatice
- 3 linguri sos worcestershire
- 100 gr cus cus extra fin
In ulei si unt se calesc fasiile de piept de pui. Se adauga legumele, ciupercile, sosul, condimentele si lapte de de cocos. Se prepara la foc mare, in wok, timp de 20 de minute. La final se adauga bucatile de avocado si semintele de susan.
Se fierbe cus cus-ul timp de 7 minute si se condimenteaza.
Se serveste puiul pe pat de cus cus cat este cald. Another oriental meal that makes me smile...










4 comentarii:

  1. Salut Maria, multumesc pentru apreciere. O seara frumoasa alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Margarita, thank for appreciation.

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search