sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Mazare cu porc in sos de vin

O mancare foarte rafinata si gustoasa. Se gateste relativ repede, nu e pretentioasa dar are un gust extraordinar. Pentru 4 portii ne trebuie:
- 500 gr carne macra de porc taiata cuburi
- 1 kg mazare congelata sau verde, daca e sezon
- 1 pahar de vin rosu
- 2 linguri ulei
- condimente pentru carne de porc (de la Cosmin)
- sare, piper
Prajim carnea de porc aproximativ 10 minute. Adaugam condimentul, mazarea si paharul de vin. Fierbem la foc domol inca 30 minute si condimentam cu sare si piper dupa gust. Se serveste cu o lingura de smantana si ceva parmezan ras.



2 comentarii:

  1. Ti-am furat reteta ,chiar aveam de gand sa fac si eu saptamana viitoare............multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, astept cu nerabdare reteta postata. O saptamana buna! Lop

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search