vineri, 4 decembrie 2009

Paste cu ton si sos de rosii

Pastele sunt foarte usor de preparat si necesita foarte putin timp de preparare. De aceeia le gatesc destul de des. Astazi, paste cu ton si sos de rosii.
O conserva de ton maruntit in ulei, 100 ml sos de rosii, 100 gr cascavat taiat cuburi, condimente si 250 gr spaghete care se pun la fiert in apa clocotica cu o lingura de ulei si o lingurita de sare. Separat, in wok, se pune tonul care se prajeste aproximativ 2 minute, apoi se adauga sosul de rosii, condimentele si se mai tine pe foc 5 minute. Peste pastele fierte se toarna cascavalul si amestecul din wok. Se servesc fierbinti. Bon appétit!






2 comentarii:

  1. Diamond, iti multumesc pentru toate comentariile. Te invit...oricum cand ai drum prin Iasi da-mi un semn. Pupici. Lop

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search