duminică, 18 martie 2012

Inele de ceapa pane - onion rings

O reteta foarte simpla si foarte ieftina. Onion rings - suna asa de bine, nu? Sunt foarte gustoase!
In functie de cate persoane vreti sa serviti:
- cateva cepe mai mari
- 1-2 oua
- cateva linguri de faina de grau
- un praf de sare si piper
- unei pentru prajit
- lamaie pentru servit
1. se curata si se spala ceapa
2. se taie rondele foarte mari
3. se separa in inele
4. se sareaza si se pipereaza
5. separat se amesteca ouale cu faina si ceva apa pana obtineti o compozitie de pane pentru snitele
6. se inmoaie inelele in compozitia de ou si se prajesc (de preferat in ulei de palmier)
7. se scot din ulei dupa ce s-au prajit pe servetele pentru a absoarbe surplusul de ulei
7. se servesc calde insa merg si reci, stropite din belsug cu zeama de lamaie
Veti impresiona prin gustul excelent! Ieftine si gustoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search