sâmbătă, 11 decembrie 2010

Porumb copt

O gustare usoara, simpla si foarte rapida. De multe ori mi-e pofta iarna de porumb copt, cum insa nu-i asa usor de procurat in vremurile astea inghetate, gatim porumb congelat.
Pentru o portie mare avem nevoie de:
- 150 gr boabe porumb congelat
- 20 gr unt
- 30 ml lapte
- sare, piper, nucsoara si alte condimente.
Asezati porumbul intr-un vas termorezistent, turnati laptele, untul taiat felii subtiri si condimentati. Se da la cuptor timp de 20 minute la flacara medie pana se evapora laptele. Se serveste cu maioneza sau orice alte sosuri va plac.
Sa vina, mosul...

5 comentarii:

  1. cand am citit titlul, ma gandeam ca ai facut stiuleti de porumb pe gratar...dar e bine si asa ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Diamond, ma bucur ca ti-a placut. O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Liana, as fi vrut sa ma acum stiuleti de proumb in lapte, sa-i coc pe jaratec...ma multumesc cu ce am, pentru moment. Multumesc de comentariu si de vizita.

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search