joi, 28 octombrie 2010

Pui cu rozmarin

Vremea expozitiilor...mai putin timp insa mai multa inspiratie.  O reteta simpla si foarte aromata. Nu-ti trebuie decat timp....si
- un pui mediu spalat si curatat
- o lamaie mare
- multe fire de rozmarin
- 4 linguri ulei de masline
- 5 catei mari de usturoi
- sare si piper
- un vas yena 
Pozele sunt facute cu mobilul, my camera broke, deci pana la alte vremuri mai bune sa-mi scuzati calitatea imaginilor.
Se spala puiul, si se fac mici incizii in piele in care se introduc felii de usturoi si fire de rozmarin. Lamaia se taie doar pe jumatate, se scoate sucul care se amesteca cu uleiul. Puiul se condimenteaza si se aseaza in amestecul de ulei si zeama de lamaie din vasul yena. Se da la cuptor la foc mic timp de aproximativ 3 ore. Foarte multa rabdare. Se serveste cu cartofi natur, brocoli sau fasole pastai. Va pup...


2 comentarii:

  1. Looooooooop, mi-a fost dor de tine , nu te-am mai vazut de ceva vreme.
    Foarte bun puiul cu rozmarin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Maria, multumesc mult de vizita si de comentariu. Miss you too...F

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search