luni, 4 ianuarie 2010

Fasole verde pastai cu porc

Tot din seria retetelor simple cea de astazi nu presupune multa pregateala anterioara, si este foarte potrivita pentru o cina rapida: fasole verde pastai cu carne de porc si usturoi. Reteta?
- 1 kg fasole verde pastai congelata (ori pusa din vara de mama sau de gospodine, sau cumparata de la supermarket)
- 500 gr carne de porc, fara grasime, taiata cuburi
- o ceapa medie
- 7 catei de usturoi
- 5 linguri ulei vegetal
- un cub mare de unt, 30 gr
- sare, piper, cimbru si orice condimente va sunt pe plac.
Cum procedam: intr-o tigaie antiaderenta topim untul si calim ceapa taiata cuburi si usturoiul dat prin razatoarea mica. Dupa calire, adaugam uleiul si canea. Condimentam si prajim timp de 5 minute. Dupa prajire rasturnam totul intr-o tigaie, adaugam 300 ml apa si dam la cuptor la foc moderat timp de 25-30 minute. Se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.







2 comentarii:

Print

Custom Search

Search