sâmbătă, 12 decembrie 2009

Pui cu mozzarela cu garnitura de cuscus reloaded

Pentru ca mi-a placut foarte mult reteta anterioara de pui cu mozzarela cu garnitura de cuscus am facut-o din nou. De data asta putin diferit: pui cu rozmarin, cuscus si mozzarela. Necesar: o jumatate de piept de pui, 100 gr mozzarela taiata cuburi, cateva fire de rozmarin, 200 gr cuscus, 2 linguri ulei de masline,1 cub de unt, sos de soia si sos de chili. Se caleste cuscus-ul in unt, se adauga 300 ml apa, si firele de rozmarin. Se fierb 7 minute. Dupa cele 7 minute se scot firele de rozmarin. Se adauga sosul de chili si cel de soia. Separat se prajeste pieptul de pui taiat fidelute in ulei. Se condimenteaza. Dupa prajire se amesteca impreuna cu mozzarela si uleiul de masline in cuscus. Se serveste cald. Aroma de rozmarin nu e prea puternica dar destul de distinctiva incat sa fie speciala. Destul de bun!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search