miercuri, 25 noiembrie 2009

Piftele de porc - reteta simpla

Piftelele sunt usor de facut, sunt gustoase si merg la multe ocazii. Iata reteta mea simpla de piftele din carne de porc: 400 gr carne tocata amestec vita si porc, 2 oua, 2 cartofi, 2 cepe, 2 morcovi, cateva capatani de usturoi si condimente dupa preferinte. Se trec prin masina de tocat carne toate ingredientele inclusiv carnea tocata. Apoi se amesteca toate ingredientele. Se formeaza piftelele in palma cu lingurita. Se prajesc in ulei incins. Dupa preferinte, se pot gati si in sos tomat sau in sos alb de smantana.





4 comentarii:

  1. Chiftele! Bună reţeta ne-au dat turcii ăştia! Ai adăugat şi morcov, devin mai puţin grele.

    RăspundețiȘtergere
  2. par foarte bune, acum incerc sa le fac

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciao, le-am facut si au iesit super; au fost foarte apreciate de sotul meu care este foarte pretentios;
    imi puteti spune cu sos tomat cum se fac?
    multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search