marți, 6 aprilie 2010

Mini pizza cu aluat de foietaj si mozzarella

Antreuri si gustari foarte apreciate si rapide, aceste mini pizza din aluat de foietaj sunt un succes garantat.

Ne trebuie:
- un pachet de aluat de foietaj
- 2 buc a 150 gr fiecare mozzarella
- 150 gr salam
- 100 sos de rosii
- 50 gr cascaval
- busuioc si cimbru uscat
- sare si piper
- un ou pentru uns
Se intinde foietajul cat mai subtire si se acopera cu sosul de rosii, cimbrul, busuiocul sarea si piperul. Se aseaza apoi salamul si feliile de mozzarella deasupra carora se rade cascavalul. Se ruleaza capetele pana la mijloc si apoi se taie aluatul in felii cu un cutit de paine sau de rosii.
Se coc pe hartie de copt unse cu ou batut. Se coc la cuptor la foc potrivit timp de aproximativ 30 minute.
Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Minunate! Tocmai le-am scos din cuptor si arata excelent! Buna idee. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. vad ca sunt in trend rulourile astea.par a fi un aperitiv rapid si gustos.am sa le fac si eu.

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search