sâmbătă, 18 februarie 2012

Pui cu legume si lapte de cocos

Una din retetele mele preferate. Rapida si de "impresionat"!
Pentru 2-3 persoane:
- un piept de pui mediu (250-300 gr)
- 3 linguri ulei de susan
- o conserva de lapte de cocos (400 ml la Kaufland 7 RON)
- 2 rosii sau 150 gr rosii din conserva
- un pachet (450 gr) legume congelate chinezesti (Kaufland, 4 RON)
- sos de soia, sos de stidii
- praf de curry si curry rosu si galben pasta
- 2 pungute de 125 gr orez preambalat
Reteta de baza este aceiasi: se caleste carnea, se adauga legumele care se gatesc la foc mare si la final se adauga sosurile si condimentele. Se serveste cu orez.
1. in uleiul de susan se caleste pieptul de pui taiat cuburi
2. se adauga legumele congelate care se gatesc la foc mare timp de 10 minute
3. se adauga rosiile cuburi si 200 ml apa
4. se gatesc legumele inca 5 minute si se adauga laptele de cocos
5. se adauga condimentele si se opreste fosul
6. separat se fierbe orezul dupa recomandari
7. se serveste cald cu orez
Va las cu o melodie f. frumoasa!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search