luni, 23 noiembrie 2009

Pui picant cu ciuperci

Tocanita de pui picant cu ciuperci si telina. Gatita la wok aceasta tocanita va avea un gust deosebit. Se pregatesc: cateva bucati de pui (copanele, aripi etc.), 400 gr ciuperci, (eu am folosit brune dar se poate si cu champignon sau pleurotus), 250 grame telina, 2 rosii, 30 gr ulei, o ceapa mica si 2 ardei iuti. Se taie ceapa, ardeii si telina. Se calesc la foc mare in ulei. Se adauga pulpele spalate si curatate, si rosiile taiate cuburi. Se adauga 500 grame apa. Se gatesc la foc mare timp de 25 de minute. Se adauga ciupercile si se mai fierb inca 15 minute la foc mare. Veti avea o tocanita picanta care merge foarte bine cu mamaliguta calda.








After one busy week in Arad, acum 2 sapt si inca una in Buc, last week, promit sa postez mai des. Dupa 4 vizite in 7 zile la Ikea pot doar sa spun ca I love Ingvar Kamprad!

2 comentarii:

Print

Custom Search

Search