duminică, 1 noiembrie 2009

Pizza cu de toate

La repezeala am facut pizza cu blaturi cumparate din supermarket, e o idee foarte buna asta cu blaturile de pizza, sunt coapte deja, nu sunt foarte scumpe si te scot repede din incurcatura. Au si un termen de pastrare destul de bun asa ca pot fi tinute ceva timp in frigider. Asa ca sa purcedem: blaturi de pizza cate vreti, ce fel de carne aveti prin frigider (salam, sunca, pastrama, cabanos etc., legume (ceapa, rosii, catraveti), sos de rosii (nu recomand sa puneti ketchup, puteti folosi bulion de rosii diluat prin fierbere cu apa si condimentat dupa gust)si branza (eu am folosit mozzarela, dar merge la fel de bine cascavalul, pizzarela, telemea sau cas de oaie). Se aseaza toate si se dau la cuptor in tava unsa cu ulei aproximativ 20 minute. Ciao!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search