La repezeala am facut pizza cu blaturi cumparate din supermarket, e o idee foarte buna asta cu blaturile de pizza, sunt coapte deja, nu sunt foarte scumpe si te scot repede din incurcatura. Au si un termen de pastrare destul de bun asa ca pot fi tinute ceva timp in frigider. Asa ca sa purcedem: blaturi de pizza cate vreti, ce fel de carne aveti prin frigider (salam, sunca, pastrama, cabanos etc., legume (ceapa, rosii, catraveti), sos de rosii (nu recomand sa puneti ketchup, puteti folosi bulion de rosii diluat prin fierbere cu apa si condimentat dupa gust)si branza (eu am folosit mozzarela, dar merge la fel de bine cascavalul, pizzarela, telemea sau cas de oaie). Se aseaza toate si se dau la cuptor in tava unsa cu ulei aproximativ 20 minute. Ciao!
duminică, 1 noiembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu