sâmbătă, 13 martie 2010

Ciuperci umplute

Sunt mii de feluri de a gati ciupercile umplute. In principiu ingredientele nu difera foarte mult, insa toate retetele sunt delicioase. Let's go...

- 6 ciuperi uriase
- o jumatate de rosie
- 30 gr unt
- 30 gr ulei de masline extravirgin
- 100 gr cascaval
- 100 gr ementaler
- o ceapa mica
- 2 catei mari de usuroi
- 2 linguri samntana grasa
- sare aoromata
- piper proaspat macinat
- 100 gr kaizer sau sunculita

Se curata si se spala ciupercile. Cozile si una dintre ciuperci se sacrifica si se taie cubulete. Se taie ceapa, usturoiul, rosia, cascavalul, sunca. Se caleste ceapa cu suturiul in unt, se adauga pe rand sunca, rosia, 2 linguri ulei, smantana si se gatesc timp de 5 minute. Se condimenteaza cu sarea aromata si piper. La final se adauga cascavalul taiat cubulete. Se aseaza ciupercile intr-o tava pe hartie de copt, se stropesc cu restul de ulei de masline si se aseaza cu lingura compozitia in ciupercute. Se adauga ementaler ras si se dau la cuptor, la foc mic timp de 30-40 minute. Se servesc cu extra ementaler...super










4 comentarii:

  1. Foarte bine arata ,Lop.
    O zi de duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Federica, thank you for your nice comment.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut draga Maria, iti multumesc mult pentru gandurile tale bune!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search