joi, 7 iulie 2011

Paste cu gorgonzola

O reteta usoara dar festiva si cu mot: paste cu gorgonzola
Pentru o persoana:
- 150 gr paste
- 100 gr gorgonzola
- 100 ml smantana
- piper si nucsoara
- ceva cascaval sau emmentaler pentru servit
- o jumatate de lingurita de sare pentru fiert pastele
1. puneti 1 litru de apa la fiert
2. cand fierbe adaugati sarea si pastele
3. lasati sa fiarba pastele dupa instructiunile de pe pachet sau 7-8 minute daca nu aveti instructiuni
4. cat fierb pastele pregatiti sosul prin taierea gorgonzola in cuburi mici
5. intr-o tigatie incinsa puneti cuburile de gorgonzola
6. cand incep a se topi adaugati smantana
7. lasati sa dea un clocot si sa se topeasca samntana
8. peste sosul fierbinte adaugati pastele fierte si scurse de apa
9. condimentati cu piper si nucsoara
10. radeti ceva cascaval sau emmentaler deasupra
Serviti fierbine sau cald!
Se poate mai simplu?











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search