joi, 25 martie 2010

Bile de cascaval

O reteta foarte simpla si usoara preluata de aici.
Am facut initial o portie dar cand am vazut cat sunt de bune am mai facut inca una.
Sa vedem reteta de baza:
- 200 gr cascaval
- 3 albusuri la temperatura camerei
- un praf de sare
Se bat albusurile cu praful de sare in care se incorporeaza cascavalul dat prin razatoarea mica.
Se fierb in mult ulei pana la rumenire. Le recomand cu caldura pentru un aperitiv festiv. Foarte bune!










2 comentarii:

  1. Nu am mai facut demult...........sunt tare gustoase si aspectuoase.
    Te pup draga mea Lop si iti doresc zile bune la sfarsit de saptamana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you Maria, esti o draguta ca intotdeauna. Multumesc de pupic si de urare. Te salut du drag si cu prietenie. O seara buna tie si familiei. Primeste o imbratisare calda!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search