duminică, 8 ianuarie 2012

Peste cu legume in varianta tocanita

De cele mai multe ori pestele se gateste intact cat mai putin prajit sau fiert pentru a-i pastra toate proprietatile intacte, insa azi va prezint o tocanita de peste cu legume pretabila copiilor mofturosi: tocanita de peste cu legume.
Pentru 2-3 portii avem nevoie de:
- 300 gr peste fasii, taiat bucati (eu am folosit cod)
- 450 gr legume congelate (eu am folosit un amestec e mazare boabe, porumb si morcov)
- 3 linguri ulei de masline
- sare si piper dupa gust
1. pestele file se prajeste in ulei timp de 1-2 minute si se condimenteaza
2. se adauga legumele si 350-400 ml apa
3. se gateste timp de 15 minute pana scade apa
4. se condimenteaza dupa gust daca mai este cazul
5. se serveste calda
Rapid si gustos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search