miercuri, 15 septembrie 2010

Frigarui in sos de soia cu susan

Ca sa nu ne dezmintim, ca gatim retete simple, cea de azi nu dureaza decat o jumatate de ora, este foarte gustoasa si festiva. Ne trebuie:

- un piept de pui curatat, spalat si taiat cubulete (se poate utiliza si carne de porc)
- 50 ml sos de soia light (slab)
- 30 ml sos  teriyaki 
- 2 linguri susan
- o lingurita miere de albine
- 20 ml apa
- o jumatate de lingurita amidon de porumb alimentar
Carnea se intinde pe tepuse si se gateste pe tigaia grill, fara grasime. Restul ingredientelor se dau in clocot. Cand se raceste sosul se toarna peste frigarui. Se repeta operatia de mai multe ori pentru ca sosul sa patrunda carnea. 
Se servesc reci pe post de aperitiv sau gustare. 


Un comentariu:

  1. Lop,nu te-am mai vazut demult.............pup!
    Tare bine arata frigaruile.
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search