marți, 20 octombrie 2009

Porumb copt - gustare rapida si ceva usor de astamparat foamea

Niciodata n-am sa uit cat de bun imi parea porumbul fiert sau copt pe jar la tara la bunici. Desigur ca si acum mananc cand apuc, numai ca nu-mi este chiar la indemana. Sincer, pana sa nu-mi spuna un coleg (stie el care, tk. Georgiana) ca sotia lui face porumb si iarna si are un gust extraordinar n-am incercat. Asa ca prima data am incercat asa cum mi-a spus el: porumb boabe congelat fiert cu putina apa si un cub de unt. Foarte bun. Apoi, Catalina, prietena mea, mi-a spus ca ea face porumbul boabe congelat in tava la cuptor, fara apa sau ale cele, ci doar sarat. Am incercat si asa, si sincer este si asa foarte bun. Asa ca eu am adaptat: porumb copt in tigaia grill. Nu-ti trebuie decat porumb, sare, si ceva unt pentru servit. Eu cumpar porumb la punga de 1 kilogram marca Kaufland-ului, e super ieftin (aprox. 6 lei o punga de 1 kg) si destul de bun la gust. Asa ca, pentru o gustare seara la un film merge "ca uns". Nu dureaza mult, nu costa mai nimic, nu ingrasa.....si de nepretuit..poti iarna sa traiesti amintiri de la bunici....de nepretuit



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search