duminică, 20 decembrie 2009

Supa crema de iarna cu legume - de post

Aceasta supa este una din cele mai usoare supe. Nu trebuie decat sa curatati ce legume aveti prin frigider, le fierbeti o ora, si apoi le pasati in blender sau in robot. Si gata! aveti o supa consistenta si foarte gustoasa. Pentru supa crema de iarna va trebuie: brocoli, conopida, dovleac, fenicul, telina, morcov, pastarnac, varza, conopida, ghimbir, cartofi in ce cantitati doriti, apa, sare, piper, ulei masline si crutoane pentru servit. Se curata si se fierb toate legumele timp de o ora la foc mare. Se scurg de zeama si se paseaza in robot sau blender. Se adauga pasta peste zeama ramasa, se mai da un clocot si se condimenteaza dupa gust, neaparat cu cateva linguri bune de ulei de masline. Se serveste fierbinte cu crutoane facute rapid din felii de paine la toaster. Foarte buna si gustoasa, mai ales intr-o sambata de iarna cu nameti la geam si intr-o zi de post.









6 comentarii:

  1. Oui Passez grand froide journée d'hiver ou si vous avez plus fraîches.
    Merci, Lop!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori fericite !!!

    Sa va fie casa, casa
    Cu bucate noi pe masa
    Mos Craciun cu sacul plin,
    Drumu'n viata cat mai lin,
    Bogatie cata vreti,
    Sanatate pentru toti,
    Iar la anul care vine
    Sa va fie si mai bine.
    LA MULTI ANI !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun fericit alaturi de cei dragi!!LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search