luni, 8 februarie 2010

Piftele din resturi de peste si piept pui

Piftelele din resturi, from scratch, le-am facut sambata intr-o lipsa mare de inspiratie si timp. Mi-a venit idea pe loc, din pieptul puiului festiv rumenit, si din ceva file de peste ramas din pestele cu legumele la cuptor am incropit repede o reteta de piftele.
- 1 piept de pui gatit (fiert sau facut pe gratar ori la cuptor)
- 1 file de peste la gratar sau la cuptor
- 2 oua mari
- o jumatate de ceapa mare sau o ceapa mica
- un cartof mare
- un morcov mediu
- pesmet
- un plic condimente pentru chiftele
Se dau prin masina de tocat carne toate ingredientele excluzand ouale care se amesteca la final. Se adauga pesmet daca compozitia este prea moale. Se lasa la rece timp de jumatate de ora. Se formeaza bile si se prajesc in ulei incins. V-am convins?






2 comentarii:

  1. Buna,Lop
    Cred ca este o combinatie reusita de carne............si ce frumos sunt rumenite.
    Bun,bun,bun.........
    Pe curand si toate cele bune draga Lop!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search