marți, 10 noiembrie 2009

Paste usoare

O reteta foarte usor de realizat si cu un gust desavarsit. Foarte aromata si cu un gust adriatic. Necesar: paste lungi, somon afumat, masline asortate (nu trebuie sa fie sarate), ulei de masline, mozzarela, cateva ciupercute, ceva unt si cateva frunzulite de patrunjel (aici ar fi mers de minute frunze de busuioc, dar cum n-avem asta e...adaptam). Nu am precizat cantitatile pentru ca aceste sunt la latitudinea fiecaruia.
Se calesc ciupercile in cubuletul de unt, se adauga somonul, se adauga patrunjelul. Se pune mozzarela taiata cuburi peste amestec. Se adauga 2 linguri ulei de masline si maslinele curatate de samburi. Se amesteca cu pastele. Se serbiesc fierbinti cu ceva vin alb...De lins pe degete. GARANTAT!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search