Cand nu fac creierul pane, il fac piftele. Nu toata lumea iubeste creierul de porc si de aceeia il gatesc cam de doua ori pe an (oricum mie imi place foarte mult). Cum ii veni randul...iata reteta: 350 gr creier de porc, 2 oua, zeama de la o jumatate de lamaie, 150 gr faina si condimente. Se spala si se curata bine creierul, se da prin robotul de bucatarie, se amesteca cu ouale, zeama de lamaie, faina si condimentele. Se prajesc in ulei incins. Se servesc cu mutaruri asortate si branza sarata.
marți, 24 noiembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu