duminică, 11 martie 2012

Friptura de pui simpla cu miere

Imi place gustul carnii bine gatite in combinatie cu un gust dulce. Pentru acest gust va recomand o friptura simpla de pui cu o glazura de miere la cuptor. Pentru doua persoane:
- 2 pulpe mari care se impart in doua si doua aripi (merg orice alte bucati din pui)
- 3 linguri de miere de albine
- condiment pentru carne de pui pe baza de boia de ardei dulce
- 2 linguri de ulei
1. intr-un vas termorezistent se pune carnea de pui spalata si curatata in prealabil
2. se adauga mierea, uleiul si condimentul pentru pui
3. se amesteca toate ingredientele si de dau la cuptor pentru 40 de minute la foc potrivit, se intorc bucatile de pui pe cealalta parte si se mai gatesc inca 20 de minute
4. friptura e gata cand e frageda carnea si se desprinde foarte usor
Se serveste cu garnitura sau cu sos de usturoi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search