marți, 15 martie 2011

Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Long time no see....
Multe deplasari zilele astea....
In mare graba azi: creveti cu sos de smantana, unt si ceapa cu paste colorate.
Pentru 2 portii:
- 250 gr creveti
- 250 ml smantana grasa
- o ceapa mica
- 50 gr unt
- 150 gr cascaval
- 200 gr paste colorate
- un praf de sare pentru fiert pastele
Prepararea este cum nu se poate mai simpla:
1. puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare
2. cand incepe a fierbe apa adaugati pastele
3. curatati si taiati ceapa cuburi
4. puneti untul la topit intr-o tigaie
5. peste unt adaugati ceapa si caliti-o
6. adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele (6-8 minute)
7. adaugati smantana
8. sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost ok fara sare
9. taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume
10. scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare
11. adaugati sosul si cascavalul
12. amestecati de 2, 3 ori si gata

pofta buna...va las cu un cantec care-mi aminteste de vremurile copilariei...chiar daca este lansat recent...sound-ul poate

4 comentarii:

  1. ador crevetii si reteta ta suna grozav!

    RăspundețiȘtergere
  2. pansy, multam, esti o draguta, ca intotdeauna. si eu iubesc crevetii, pacat ca-s cam scumpi...ehe...pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce buni trebuie sa fie!
    Lop, daca am venit la creveti, vreau sa te rasplatesc cu un premiulet, pe care ti-l daruiesc cu prietenie si respect.

    RăspundețiȘtergere
  4. ai primit un tag la mine pe blog :) http://andrabijufimo.blogspot.com/
    ti-am lasat comentariu la aceasta reteta anume pentru ca ma bate gandul sa o incerc si eu :) arata foarte bine!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search