miercuri, 2 martie 2011

O alegere ideala pentru bucatarie si un concurs cu premii super!

Din seria “aparatelor si ustensilelor care-ti fac viata mai usoara”…cum v-am obisnuit deja, ma gandesc de ceva vreme la un robot de bucatarie multifunctional. Nu vreau sa ma desmint de la sloganul si moto-ul care ma ghideaza atat pe blog cat si in toate experientele mele culinare – RETETE SIMPLE – asa ca, mult asteptatul, robot de bucatarie, incununeaza seria de aparate fara de care o “culinareasa” moderna nu se poate declara satisfacuta.

Dupa multe cercetari, m-am oprit la Kenwood FP 270, un robot multifuncional care intruneste extraordinar de multe functii (29 am numarat) intr-un singur produs:
- tocare rapida: este dotat cu cutite de inox si un recipient de colectare de mare capacitate - 2,1 litri
- feliere legume si fructe, razuire printr-un disc cu 3 accesorii de inox
- blender/storcator, cu un recipient de sticla foarte incapator de 1,2 litri si sita de colectare pulpa din inox
- rasnita universala pentru cafea si tot felul de seminte
- mixer
- functia de amestecare si framantare..pentru orice fel de aluat
Cu o putere maxima consumata de 750 W, 8 trepte de viteza, 2 viteze de lucru robotul de bucatarie Kenwood FP 270 preia munca de rutina a celui care gateste, lasand loc creativitatii si imaginatiei.

Cu alte cuvinte, o data cu Kenwood, salatele, preparatele si sucurile devin extrem de facile. 
Acum sa revenim la realitate…m-am convins asupra aparatului, sa vedem unde il gasim de cumparat. Destul de multe locatii, insa cel mai bun pret il gasesc la www.electrofun.ro. Se poate verifica, pretul cel mai bun...din magazinele on-line. Verific: disponibilitate pe stoc, se livreaza rapid prin curierat rapid, si se poate plati ramburs. Ce mai astept? M-am convins. Voi?
Apropo, cine vrea sa castige 500 RON? www.ElectroFun.ro te provoaca sa trimiti poze cu preparatele pe care le poti realiza cu un robot de bucatarie sau cu un produs asemanator (chiar daca nu este de la acelasi producator) si poti castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de lei! Pune-ti imaginatia si iscusinta la lucru! Se vor premia cele mai reusite, dar si simpatice preparate. Concursul se desfasoara intre 2 si 16 martie Mai multe detalii gasesti aici: http://www.electrofun.ro/bucatareala
Bafta multa la gatit, spor la bucatareala si mult succes la concurs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search