duminică, 30 decembrie 2012

Cartofi prajiti cu ou si telemea

O reteta simpla, plina de calorii dar care reprezinta combinatia ideala de ingrediente: cartofi, ou si branza! Pentru mine, cel putin!
Cartofi prajiti cu ou, telemea si cascaval


Ingrediente pentru doua persoane:
 - 400 gr cartofi
- 2 oua
- 100 gr telemea de vaca
- 30 gr cascaval
- ulei pentru prajit cartofi
- 50 ml apa minerala
- sare si piper
Preparare:
1. dupa curatarea cartofilor, se spala si se taie felii lungi ca pentru cartofi prajiti
2. se prajesc cartofii in putin ulei intr-o tigaie de teflon
3. dupa ce s-au prajit, scoateti cartofii din ulei si ii transferati intr-o alta tigaie fara ulei
4. bateti ouale cu 50 ml apa minerala
5. turnati ouale peste cartofii din tigaia fara ulei
6. amestecati usor sa se incorporeze ouale
7. telemeaua o taiati cuburi si o asezati peste cartofi
8. radeti cascavalul deasupra si condimentati cu sare si piper
9. gatiti cu capac pentru 8-10 minute la foc foarte mic pana se topeste cascavalul si omleta se intareste
Pofta buna!
Se serveste cu muraturi sau salata de rosii!


And now some music for my soul...
Hope you enjoy!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search