marți, 9 martie 2010

Aripi picate de pui

Un mod usor si fara bataie de cat pe a gati aripile de pui este acela de a le imbaia in condimente si de a le gati pe grill-ul cu apa pe aragaz, la foc lent timp de cateva ore bune. Vor fi fragede si aromate. Sa vedem:
- cateva apripi de pui curatate si spalate
- condimente de tot felul si 2 linguri ulei
Se fac doua sosuri de condimente, unul cu boia de ardei si unul cu curry. Pentru cel de boia puneti: 2 linguri ulei, boia dulce si picanta de ardei, condimente pentru pui, pentru gratar, ierburi aromatice, cimbru, si orice alte condimente va plac. La fel faceti si pentru sosul de curry. Inmuiati aripile in cele doua sosuri separat si le gatiti, la foc lent, pe grill-ul cu apa, pe aragaz timp de 3 ore. Fragede de se rup bucati...si gustoase de lins pe degete...pofta buna



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search