- 200 gr paste melci
- 200 gr piept de pui fiert si taiat cubulete
- 100 gr ciuperci calite in ceva ulei
- 200 gr cascaval
- 150 ml lapte caldut
Se fierb pastele. Se curata si se fierbe pieptul de pui si ciupercile separat. Se aseaza ciupercile pe fundul unui vas yena uns cu ceva unt, se adauga jumatate din paste, jumatate din cascaval si jumatate din cantitatea de lapte si se da la cuptor timp de 10 minute. Se adauga apoi pieptul de pui, restul de paste, restul de cascaval si restul de lapte. Se mai dau la cuptor inca 15 minute, pana la rumenire. Se servesc fierbinti....mamma mia...









Foarte bine arata si cred ca sunt delicioase.
RăspundețiȘtergerePup si o zi buna!
Maria, ma bucur ca iti plac. Te salut cu prietenie. Lop
RăspundețiȘtergereLop, era sa uit ...........ai un premiu la mine pe blog.Pupici!
RăspundețiȘtergereMaria, iti multumesc pentru ca de fiecare data te gandesti la mine si imi acorzi premiile tale de suflet. Te pupicesc.
RăspundețiȘtergere