duminică, 14 martie 2010

Mancarica de fasole verde - pastai

Aceasta mancare imi dovedeste ca nu trebuie sa fie cu carne mancarurile pentru a avea un gust deosebit si o savoare aparte. Un fel de mancare nascut din nimicuri si din lipsa de inspiratie...
- 4 catei mari de usturoi
- o ceapa mica
- 2 linguri samntana
- o jumatate de rosie
- 400 gr fasole verde congelata
- 2 linguri de ulei
- sare aromata
- piper proaspat macinat
Se calesc usturoiul si ceapa in ulei. Se adauga rosia si apoi 500 ml apa. Dupa un clocot se adauga fasolea verde care se gateste timp de 40 de minute. La final se adauga smantana, uleiul de masline, sarea si piperul. Se serveste cu cascaval ras, un fir de ulei, un fir de smantana, ceva sos de rosii si ceva piper cu o bagheta...






4 comentarii:

  1. Si eu am in plan aceasta mancarica...........foarte buna!
    Sa ai o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alison, multumesc pentru comentariu. Te salut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Maria, ma bucur ca te-am inspirat. Multumesc pentru urari. Si tie iti doresc numai bine! Te salut prieteneste!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search