Briose cu noisette clasica
100 gr ciocolata noisette maro, 2 oua, 250 ml lapte, 350 gr faina, 30 gr cacao, 100 gr margarina sau unt, 100 gr zahar, 1 plic praf de copt. Se rade ciocolata care se amesteca cu toate ingredientele. Laptele trebuie sa fie caldut. Se lasa compozitia la stat aproximativ 30 minude dupa care se toarna in formele de hartie in tava de briose. Se dau la cuptor aproximativ 17 minute la foc moderat.
Se orneaza dupa preferinte cu ciocolata alba si nuca de cocos.




100 gr ciocolata noisette alba rasa, 2 oua, 250 ml fanta, 250 gr faina, 50 gr zahar, 1 iaurt mic cu nuca de cocos, 50 gr margarina, 1 parf de copt. Se amesteca toate ingredientele. Se toarna in forme si se dau la cuptor 15 minute. Se orneaza cu ciocolata.



ce le-as savura la o cafea cu lapte dimineata!:D
RăspundețiȘtergere