miercuri, 2 decembrie 2009

Briose cu ciocolata noisette

Nu ma dau in vand dupa ciocolata, insa, in anumite dulciuri ciololata imi place foarte mult. Asa ca urmeaza doua retete de briose cu ciocolata noisette clasica si cu noisette alba.
Briose cu noisette clasica
100 gr ciocolata noisette maro, 2 oua, 250 ml lapte, 350 gr faina, 30 gr cacao, 100 gr margarina sau unt, 100 gr zahar, 1 plic praf de copt. Se rade ciocolata care se amesteca cu toate ingredientele. Laptele trebuie sa fie caldut. Se lasa compozitia la stat aproximativ 30 minude dupa care se toarna in formele de hartie in tava de briose. Se dau la cuptor aproximativ 17 minute la foc moderat.
Se orneaza dupa preferinte cu ciocolata alba si nuca de cocos.

Briosele cu ciocolata noisette alba, iaurt cu nuca de cocos si fanta:
100 gr ciocolata noisette alba rasa, 2 oua, 250 ml fanta, 250 gr faina, 50 gr zahar, 1 iaurt mic cu nuca de cocos, 50 gr margarina, 1 parf de copt. Se amesteca toate ingredientele. Se toarna in forme si se dau la cuptor 15 minute. Se orneaza cu ciocolata.

Un comentariu:

Print

Custom Search

Search