joi, 4 februarie 2010

Supa de porumb cu conopida

Supa de legume este o mancare foarte sanatoasa si pentru cei carora nu le stau legumele "in gat" este, o delicatesa. Cel putim mie imi place mai mult decat multe feluri consacrate de mancare. Ce e frumos la supele de legume este faptul ca se pot realiza din orice si vor fi delicioase oricum. Mie imi place mult porumbul...si de aceea supa de astazi este cu porumb:
- 300 gr porumb congelat sau la conserva
- 200 gr conopida congelata
- 100 gr baby morcov
- 70 gr telina
- 30 gr radacina patrunjel
- 8 buc catei de usturoi
- o ceapa mica
- o bucata mica de ghimbir
- 2 felii grefa roz
- 2 linguri condimente de legume
- 1 pahar smantana grasa
- un cub mic de unt
- sare, piper, cimbru
- cascaval ras pentru ornare
Se caleste ceapa, se adauga pe rand ingredientele tocate marunt. Dupa fierbere adaugati smantana diluata in ceva supa. Se serveste cu cascaval ras, ceva smantana suplimentar, piper proaspat macinat si o lingurita de ulei de masline. Foare buna...







2 comentarii:

Print

Custom Search

Search