sâmbătă, 5 iunie 2010

Crema de branza cu verdeata si usturoi - reteta usoara

Pentru fericitii dintre noi care au acces usor si cat se poate de ieftin la produsele naturale de la tara...si nu numai o reteta usoara de aperitiv sau gustare foarte sanatoasa si cat se poate de gustoasa. Garantez succes...
Sa vedem reteta:
- 500 gr branza de vaci proaspata
- 200 gr smantana
- 6 catei de usturoi
- o mana mare de patrunjel tocat
- o mana mare de marar tocat
- sare si piper
Se sfarma branza care se amesteca cu smantata si cu verdetata si usturoiul dat prin razatoarea mica. Se condimenteaza si se serveste pe o felie mare de paine neagra cu fasii de castraveti (se obtin cu aparatul de curatat legume - cartofi in special), piper si ulei de masline. Ceva mai usor?

3 comentarii:

  1. Thank you Fresh local and best. Have a nice Sunday!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu fac vara ceva asemanator,dar fara smantana.cumpar branza mai cremoasa cand fac crema asta.

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search