vineri, 11 decembrie 2009

Supa asiatica cu pui si creveti

Din seria obseriei mele pentru mancarea asiatica, dupa supa asiatica Lop, supa de astazi este la fel de buna. Supa asiatica este o supa foarte bogata, densa, savuroasa si foarte usor de facut. Gustul acrisor, picant si dulceag este extraordinar. Nu va trebuie mai mult de 20 de minute pentru gatit. Se poate face in oala insa mie imi place, la nebunie, sa o pregatesc in wok. Ingrediente: 100 gr creveti, 200 gr piept de pui taiat fidelute, un cub mare de unt, 1 morcov mic, cateva fire de varza chinezeasca (merge si varza simpla), 50 gr ananas din conserva, 1 punga taietei din supele gen Rollton, sos de soia, 2 linguri otet balsamic, 2 linguri ulei de masline, o lingurita enibahar macinat, chili sos, condimente asiatice (cel din poza este de la Kaufland, nu costa decat 0,7 lei, e foarte gustos si va oferi mancarurilor un iz asiatic veritabil) si piper proaspat macinat. Se calesc in unt crevetii, se adauga morcovul taiat fideluta, se adauga aproximativ 700 ml apa. Cand incepe sa clocoteasca apa adaugati bucatile de piept de pui, condimentele si sosurile. Dupa 10 minute se adauga varza si ananasul. Se mai fierbe 5 minute. Se toarna fierbinte peste taietei. Se serveste fierbinte. Foooarte bunaaaaa!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search