joi, 31 decembrie 2009

Chec cu sunca si feta

Tot pentru aperitiv o reteta simpla, de care o fac la evenimente festive si sarbatori: chec cu sunca si branza feta.
- 300 gr sunca de porc sau de pui
- 3 oua
- 250 gr faina de grau
- 150 ml lapte sau apa
- 150 gr cascaval sau parmezan ras
- 50 gr masline fara samburi
- 150 gr feta
- un plic de praf de copt
Se amesteca toate ingredientele pana capata o consistenta vascoasa si se dau la cuptor, intr-o tava de cozonac cu hartie de copt, la foc mediu timp de 40-50 min. Se verifica coacerea prin impungerea cu o scobotoare. Daca scobitoarea este curata atunci e gata. Este o reteta festiva si foarte gustoasa. Musafirii o vor aprecia.






4 comentarii:

  1. An Nou Fericit,cu multa sanatate,fericire si impliniri ,alaturi de cei dragi!LA MULTI ANI!!

    RăspundețiȘtergere
  2. This is perfect for a festive occasion! The combination of ham and feta is absolutely delicious. Thanks for sharing.

    Happy New Year to you!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dana. Multumesc pentru urari. Sa ai un an extraordinar tu si familia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Velva, thanks for your comment. You have extraordinary recipes on your blog. I wish you and your family a very good year in 2010!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search