duminică, 8 aprilie 2012

Supa de rosii crema - de post

O supa crema foarte gustoasa. Cu gust dulce acrisor: supa crema de rosii
Pentru 6-8 persoane:
- o conserva de 820 gr rosii intregi in sos tomat (se pot folosi si rosii naturale, insa trebuie sa fie foarte bine coapte)
- 500 ml suc de rosii
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 50 gr telina
- 3-4 cepe verzi
- un pastarnac
- un ardel gras (eu am avut congelat)
- patrunjel si marar, cate o legatura (tot congelat am avut)
- sare si piper dupa gust
Preparare:
1. toate legmele se spala, se curata si se taie marunt
2. in 2 litri de apa se pun toate legumele la fiert pentru 30-40 de minute
3. se adauga rosiile din conserva taiate marunt si sosul de rosii
4. se mai fierbe inca 15-20 de minute si se condimenteaza
5. se dau legumele fierte si zeama prin blender
6. se serveste calduta cu crochete sau crutoane de paine
Pofta buna!

2 comentarii:

Print

Custom Search

Search