luni, 23 noiembrie 2009

Harababura - cu ce gasesti prin frigider - specialitatea lui Adry

My little sister, Adry, a "nascocit" si gateste o mancare deosebit de buna si apreciata. Ea a numit-o harababura tocmai pentru e ca e un amestec cu foarte multe ingrediente E super buna si nu trebuie sa se faca tot timpul cu acelesi ingrediente. Tocmai aici e frumusetea! Faci harababura cu ceea ce gasesti prin frigider. Asa ca am invitat-o pe Adriana si a facut harababura. Ce am gasit in frigider? (cantitatile sunt la alegere): salam, carnati, masline, ciuperci natur, morcov, catraveti murati, porumb congelat, rosii, fasole pastai, conopida congelata, cascaval, ciuperci congelate, ulei de masline si...condimente ecologice. Idea este sa combini legume, cu semipreparate din carne, sos de rosii, masline, muraturi si branzeturi intr-o invarteala rapida in wok si promit ca o sa se linga pe degete musafirii. Procedeul? Aruncati in ceva ulei ingredientele pe rand dupa gradul lor de inmuiere si amestecati continuu la flacara mare. Condimentati si gata! La sfarsit adaugati cascaval ras. Se serveste cu muraturi asortate cat e calda.










2 comentarii:

  1. Într-adevar este foarte deosebita aceasta "harababura", pentru ca am avut ocazia si eu sa gust, de la Adriana , binenteles...felicitarii..!!!..(simona)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam' Simonik...
    Urmeaza sa postez si poze de la Cireasa Adrianei
    Te pup!
    F

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search