vineri, 4 martie 2011

Snitele pin piept de pui pane

Ceva clasic, insa exterm de simplu si gustos: snitele din piept de pui pane.
Ingrediente:
- un piept de pui mare, spalat, curatat si taiat fasii
- 2 oua
- 3-4 linguri faina
- 100 gr pesmet
- apa cat pentru o compozitie de clatite groasa
- condimente
1. bateti pieptul de pui cu tocatorul
2. amestecati oual, cu faina, apa si condimentele
3. treceti bucatile din peipt de pui prin compozitia de ou
4. tavaliti bucatile trecute initial ou, prin pesmet, din belsug
5. prajiti in ulei incins pe ambele fete
6. scoatei snitele pe o farfurie pe care ati asezat cateva servetele absorbante
Din restul compozitiei am facut o clatita groasa pe care am umplut-o cu o compozitie de telemea sfarmata amestecata cu o lingura mare de smantana. Foarte bun!
Gata...

3 comentarii:

Print

Custom Search

Search