miercuri, 15 februarie 2012

Supa crema de ardei kapia copti

Supa de iarna...pentru zile reci...
Pentru 6-8 portii generoase:
- 1 kg ardei kapia copti
- 100 gr morcov
- 100 gr telina
- 100 kr ceapa
- 100 gr cartofi
- 20 gr ghimbir
- 50 gr patrunjel radacina
- ulei masline pentru servit
- ceva smantana pentru servit
- parmezan pentru servit
- sare, piper
1. se curata toate legumele si se taie cuburi
2. se pun la fiert in 3 litri de apa impreuna cu ardeii kapia copti
3. se fiert timp de 1- 1,5 ore pana sunt gatite legumele
4. dupa fierbere se dau prin blender toate legumele si se condimenteaza dupa gust
5. se serveste calda cu ulei de masline, ceva smantana, parmezan ras si crochete pentru supa
Gata! ~ un gust bogat si satisfacator ~

4 comentarii:

  1. ce bunatate trebuie sa fie supa asta !o idee interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut draga mea Pansy,
    Multumesc de vizita. A fost tare buna supa!
    Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Legumele acestea fierb in 20 maxim 3o minute.Cred ca se exagereaza cu fieberea lor in 1,5 ore.In rest o idee excelenta,buna de pus in aplicare !

    RăspundețiȘtergere
  4. Legumele acestea fierb in 20 maxim 3o minute.Cred ca se exagereaza cu fieberea lor in 1,5 ore.In rest o idee excelenta,buna de pus in aplicare !

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search