duminică, 13 noiembrie 2011

Nepostate octombrie 2011

Mancaruri nepostate octombrie 2011.
Cine vrea detalii, sa intrebe!

Sandwich cu sunca si branza
Rata rumena la cuptor
Varza de bruxelles si brocoli gratinati cu surimi
Oua en cocotte cu orez prajit cu legume
Salata de toamna cu smantana
Salata orientala
Prajitura cu capsuni
Piept de pui prajit
Tartine cu branza si vinete
Orez cu legume
Paste cu pui, sos de rosii si ardei
Snitele din piept de pui
Salata de vinete cu ceapa si ulei
O tentativa esuata de cascaval pane
Bureti cu smantana
Crap cu legume la cuptor
Tocanita de rosii cu piept de pui
Pastrama de casa...tot o tentativa
Omleta cu rosii si cascaval
Supa de galuste cu taietei de casa
Clatite cu smantana

6 comentarii:

  1. Yummy!

    P.S. Eu as dori ceva detalii, la varza de bruxelles gratinata, daca se poate. Multumesc1

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate bunatati aici ,sunt bune si acum .

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Alexandra,
    Varza de bruxelles (400 gr) cu cateva buchete de brocoli (200) se fierb in apa timp de 5-7 minute. Apoi se aseaza intr-un vas termorezistent peste care se pun bucati de surimi (100-150 gr) taiate cam de 1 cm. Se prepara un amestec din 100 ml lapte, 50 ml smantana, 50 gr unt tipit si un praf de sare. Se toarna amestecul peste legume si se rade 150-200 gr cascaval deasupra. Se da la cuptorul cu microunde timp de 5-7 minute la puterea maxima sau la cuptorul pe gaz timp de 15-20 minute, la foc potrivit pana se rumeneste cascavalul. La microunde cascavalul nu se rumeneste dar poti sa-ti dai seama daca e gata daca varza e moale.
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mirela,
    Multumesc pentru vizita si pentru comentariu.
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deaga mea Pansy,
    Long time no see, multam' de vizita. Ne place mult rata...e foarte buna doar ca e inselatoare...pare mult mai mare decat este in realitate!
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search