duminică, 21 noiembrie 2010

Ce-am gatit dar n-am postat pe blog

Din seria ce am gatit dar n-a ajuns pe blog din lipsa de timp, chef, poze elocvente sau alte motive pertinente desigur, postez cateva poze. Ca de fiecare data, cine vrea detalii suplimentare despre orice mancare sa intrebe. O duminca placuta!
Spaghete cu creveti si ardei gras
Placinta cu dovleac
Crap la cuptor de pat de legume
Legume la wok cu tofu prajit
Paella cu pui, porc si ardei gras
Snitele din piept de pui
Saratele din aluat de foietaj cu cascaval
Pastrav prajit cu sos de struguri
Grau fiert cu sos de ciocolata si scortisoara
Fasole rosie prajita cu prosciutto 
Piuperci in sos de cascaval cu mamaliga
Ciuperci in sos tomat cu mamaliguta
Piftelute de pui coapte
Musaca de cartofi cu piept de pui
Bomboane de casa cu migdale si nuca se cocos
Cod aromat la cuptor
Omleta cu prosciutto
Pizza de casa cu ardei si ceapa rosie
Pui in crusca de migdale
Pui cu legume si fasole mexicana 
Traditionala salata boeuf 
Salata de icre germane
Salata preferata a lui Lop: castraveti, surimi, ceapa, marar si mult....oret
Cartofi cu sunca la cuptor
Paste cu ardei, ton si rosii uscate
Supa de pui cu legume in lapte de cocos
Supa dreasa de taietei cu legume
Tocana de legume
Pestisori prajiti cu mamaliga 
Pizza cu legume
Piept de pui cu baby carrots in sos de smantana
Clatite americane
Salata de orez cu taietei de oua
Scoici cu patrunjel
Mushmallow topit pentru ornat torturi

8 comentarii:

  1. Lop, mi-a fost dor de tine.Ce de bunaciuni ai preparat.
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. CE MULTE BUNANATI SORO! FERICIT CIPRI AL TAU CU MANCARURI ASA DE VARIATE! VREAU SI EUUUUUU! TE PUP DULCE, O SAPTAMANA MINUNATA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Maria, iti multumesc mult de vizita si de cuvintele frumoase. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sora draga, ma bucur mult ca ai invatat...stii foarte bine ca esti invitata mea permanenta. Multumesc de pupici, primeste si din partea noastra 2 bezele dulci...mi-e dor de voi

    RăspundețiȘtergere
  5. Lori, iti multumesc sincer de comentariu. Am fost azi pe blog-ul tau. Imi place foarte mult...si eu lucrez undeva prin Nicolina...O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceau, e tare fain blogul tau. Referitor la aceasta postare, is tare curioasa de taiteii de ou. Cum se fac?

    RăspundețiȘtergere
  7. Madamlechef,

    Multumesc de apreciere si de vizita. Taieteii de ou sunt clatite din oua, foarte subtiri si apoi feliate. In aceasta postare poti vedea cum se fac: http://lopfras.blogspot.com/2009/10/orez-chinezaresc-cu-oua-in-culori.html
    Pentru compozitie se pun doar oua si condimente dupa preferinte. O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search